Tuesday, January 5, 2010

My Honey Bunny Sweet Cupcake

Salam sume .... gua dah x tau ape nk taruh crite kt entry kali ni, tp tengah tgk pic kt folder menarik plak gua tgk gambar baby gua lama2 mcm model iklan dan mcm pe org ckp cupcake ia la kot ...entahlah iklan pe nk bagi kt die...korang nilai la sendri, bleh gak gua buat bahan kt entry gua kali nih...



nih la sweet cupcake gua,anak gua nih perempuan...nih gambar mase di usia lebih kurang 4->8 bulan gua dah x ingat kerenah jgn ckp la ...ape yg die nak mesti di tunaikan kalau x die naik hot!! pehh tuhan saje la yg tahu...name pun baby..kalau die tahu ckap mesti die baut sendiri kan.




Nih la lg perangai die perangai yg aku suke skit..asal naik kreta mesti lelap sbb kena aircond..ni pic mase g bercuti kt Cameron Highland dan patung MR.BEAN tu memang x bleh rengang ngan die..drpd usia3 bulan lg smapi la skrg dah 2thn.





Tengok bergambar ngan ibu die pun muat muke masam....x senyum lgsung, yg 1 lg pic tu mase bercuti kt Cameron Highland.




Nih plak pic mase 2thn birthday bru je lepas 30Dis ari tu...nakal die jgn ckp la habis 1 rumah

die sepah kan, pantang tgk belon ngan bola mesti die nk main..anak gua nih berdarah kacukan
MALAYBAN(iban +melayu)nasib baik kaler kulit ikut mak die..kalau ikut kulit gua gerhana bulan la skit..hehehe tp manis gua ade..perasan la plak! Die sngat suka kan buah2 han maklumla

kecik2 lg dah pandai jage kulit sbb tu la kulit die putih skit je dr gua hehhee..tp body die kecik makan die x kuat mcm budak lain , tu yg kadang gua pening tu , dah mcm2 vitamin kasi tp body x ikut membesar mgikut usia nye.



> MY HONEY BUNNY SWEET CUPCAKE<

WAN NURFARZANA BT WAN AHMAD FITRI

Nih pic paling gua suka tgk..pic nih amek mase kebetulan baby gua buat mcm tu apalg terus amek pic die sb gaya kebetulan die agak nampak cute ...so akhir kata anak adalah anugerah tuhan utk kite mendidik dan jaga serta jdkan die manusia yg berguna dan jgn die plak esok hantar kite kt umah org tua ..itu yg sadihh betol bila dengar, itu yg gua nk sumpah jd tv plasma tu.....semekomm.




13 comments:

khairul said...

salam...la dah ada anak besar rupanya ...cara penulisan macam bujang trang tang tang je wakaka..tgk baby ni mcm x sabar plak ank awen huhu...

Risik said...

biase la bro..semua org ckp gua bujang..

Rona Realiti said...

bapak budak dh pun...
haha...

Risik said...

test

khairul said...

pe yg test????hehhee...x pe lah bapak budak pun asal jiwa muda sudah

Risik said...

ala..gua bru 28 beb, artis ahli sukan yg dh cecah lewat 40 pun masih hidup cara org muda...itu semua x penting janji kite x lupekan Allah dan happy selalu bru ceria hidup

imam said...

hohoho..kini aku berkawan ngan askar plak..ni sume gara2 si rona.

en risik..baby kamu agak ganas yek..mayber sebab bapak dia ganas gak..

p/s Khairul ngan rona: kamu dua org pon dah tua.hahahaha

Risik said...

thanks la imam, sudi juge bertandang kt blog gua yg x seberape nih..mmg khairul ngan rona pun x sedar die org pun dh tue gak....

khairul said...

aduss....weiii pe yg ada pada angka beb????ayat penyedap jiwa wakakaa

Anonymous said...

Hi people!
free sex adult long video clips free sex clips site on flash free sex video clips orgasm
free sex vid clips
free sex clips latina
free sex clip vanessa del rio
free sex scene clip
free online lesbian movie clips
free sex clip wife
free sexy clips girls
free sex movie clips insest
free sex movie clips with sound
free sex massage clip vid

free nun clips free sex video clip s free sex video clips online free nude young teen clips free sex of pregnants clips

Anonymous said...

http://www.lisanovalive.com/profiles/blogs/free-old-porn-clips free old porn clips VekPanikiva
http://www.lisanovalive.com/profiles/blogs/free-old-pussy-clips free old pussy clips VekPanikiva
http://www.lisanovalive.com/profiles/blogs/free-old-woman-sex-clips free old woman sex clips VekPanikiva
http://www.lisanovalive.com/profiles/blogs/free-old-xxx-clips free old xxx clips VekPanikiva
http://www.lisanovalive.com/profiles/blogs/free-old-young-lesbian-movies free old young lesbian movies clips VekPanikiva
http://www.lisanovalive.com/profiles/blogs/free-oldfashioned-spanking free old-fashioned spanking clips VekPanikiva
http://www.lisanovalive.com/profiles/blogs/free-older-babe-clips free older babe clips VekPanikiva
http://www.lisanovalive.com/profiles/blogs/free-older-blow-job-clip free older blow job clip VekPanikiva
http://www.lisanovalive.com/profiles/blogs/free-older-fuck-porn-clips free older fuck porn clips VekPanikiva
http://www.lisanovalive.com/profiles/blogs/free-older-women-video-clips free older women video clips VekPanikiva

Anonymous said...

Yes, I understand you. In it something is also thought excellent, I support.

Anonymous said...

In my opinion it is obvious. I recommend to you to look in google.com

Happy Days