Friday, July 10, 2009

Salam Perkenalan........



Assalamualaikum....ari ni ari Jumaat 10 Julai 2009 salam perkenalan buat semuat umat manusia di muka bumi ni... Nama ku fitri berasal dr utara malaysia dan berumur lebih kurang 26thn 6 bulan-10 hari...so kt mane dulu aku nk start ye... .baru je nk mendalami dunia blog ni, so nk jd cerita baru je nak karang ayat tiba2 mamat yg aku bengang gile selama ni fon aku nak bayar hutang ..so alhamdullilah walaupun die bayar x cukup lagi rm400 ...nasib baik die byar , itu pun dah kena sound hampir nk kena penumbuk baru nk ingat hutang aku...bayangkanla dh setahun lebih die utang aku....penantian 1 penyekssan woooo!!!!

3 comments:

Rona Realiti said...

tu la namanya rezeki hari Jumaat bro...

Risik said...

tima kaseh...bersyukur pada allah, aade mase aku blanje ko plak

gunturina said...

2 nasib la byar, ada yg bla nak pinjam pnya la merayu2, dh gaji dia pandang kita mcm x wujud..

Happy Days