Friday, July 10, 2009

Hobi kesukaan aku ...


Salam semua...nilah hobi aku suka main Push To Talk(PTT) best wooo layaannnn!!
Ade setengah org. x tahu pun ape dan mcm mane nk main PTT serta ade org x tahu
teknologi PTT utk henset itu wujud di muke bumi ni.... tu pendapat aku le org lain aku x tahu
la.....Bg yg ade hobi mcm aku nih tentu dpt rasekan keseronokkannye...diri aku ni kire tahap org baru main PTT la... baru je setahun. Dlm PTT ade banyak canel yg di cipta@ dibuka oleh setiap pemilik hanset @lebih dikenali sebagai TUAN TANAH...bagi aku dan geng aku suke berooojjeeerrr2!!!! "cari kawan bukan nk cari lawan" dan bertukar pendapat dan ilmu bagaimana nk ubahsui henset @ lebih dikenali MESIN dikalangan PTT heeehhehehe........!!!
korang mesti tiru hobi aku nih sbb murah je nak topup hanye RM15 idupkn roxtexnye dah boleh berooojjeerrr!!2 di seluruh malaysia janji tempat tu ade line MAXIS hehehee...!!

2 comments:

shahpaskal said...

BRO, boleh tak terangkan konsep PTT. Harga, macam mana nak langgan? berapa jauh dia boleh pergi?

Kalau walkie talkie, point to point boleh pergi sejauh 3 kilometer. PTT ni macam mana?

Risik said...

salam broo.. x kan x penah dgr psal ptt? ptt point die satu malaysia dimana broo berada termasuk sabah- srwak selagi kwsn tu ade liputan maxis sbb maxis je yg buat ptt kt malaysia...mmg jimat gile nk tau lebih lanjut fon la saye @jumpe saye-> 0194626042

Happy Days